Image Alt

ΟΙ ΣΕΦ

ΕΝ ΛΕΥΚΩ

CHEF

Ο βραβευμένος chef του Εν Λευκώ Βασίλης Μουρατίδης, χρησιμοποιεί τις πιο αγνές πρώτες ύλες για να δημιουργήσει τις πιο σύγχρονες εναλλακτικές των αγαπημένων μας πιάτων. Μοναδικός σκοπός μας είναι… ο απόλυτος ενθουσιασμός σας.

Δίνουμε γεύση & χρώμα στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Γνωρίστε τον chef

Ο Βασίλης Μουρατίδης, ένας συνεχώς ανήσυχος chef που ξέρει να χειρίζεται άψογα την πρώτη ύλη δημιουργώντας υπέροχες γαστρονομικές εμπειρίες. Όντας λάτρης της Γαλλικής κουζίνας πλήρως εναρμονισμένης όμως με τα μεσογειακά γαστρονομικά στοιχεία, αναδεικνύει σε κύριους πρωταγωνιστές των πιάτων του τα ολόφρεσκα υλικά του μικροκλίματος στο οποίο εργάζεται και προβάλει τις τοπικές πρώτες ύλες μέσα από ευφάνταστες παρουσιάσεις με ιδιαίτερες παρασκευές. Δεν σταματάει να πειραματίζεται και να ανακαλύπτει συνεχώς νέους γευστικούς ρόλους για τα υλικά των πιάτων του πάντα με σεβασμό στην κλασική μαγειρική με μια πιο fusion νότα.

Εργάστηκε από την αρχή της καριέρας του σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ’ όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam), la tour (1*michelin) κατόπιν ως sous chef στο Da Vinci του Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο κομψό και πολυβραβευμένο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato. Από το 2014 είναι executive chef του danai beach resort.

Επικοινωνήστε μαζί μας: